Mórahalom

 NOHAdmin  |   2018. augusztus 01., szerda  |   0

2018. június 30-án, Mórahalmon tartotta meg a „Kultúra határok nélkül” programsorozat 3. műhelymunkáját a Nonprofit Hagyomány Alapítvány az EFOP-5.2.2-17-2017-00028 projekt keretében.

A műhelymunkán az Alapítvány képviselőin kívül Apátfalva, Esztelnek, Lesenceistvánd, Medgyesegyháza, Tárnok, Telkibánya, Zagyvarékas, illetve a az Összetartozunk Szövetség és a tornyosi Ady Endre Művelődési Egyesület képviselői vettek részt a mórahalmiakon és a négy határontúli együttműködő partneren kívül.

A műhelymunka keretében Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester köszöntötte a megjelenteket és bemutatta Mórahalom kulturális életét, lehetőségeit, nehézségeit, múltját és jövőképét.

A szakmai munka során a résztvevők felülvizsgálták a rendezvénynaptár tervezetét és rögzítették a szükséges változtatásokat. A 2018-as hosszú program részleteit is egyeztették és véglegesítették.

A műhelymunka második felében Stampf Mariann a Móra-Tourist Nonprofit Kft ügyvezetője tartott prezentációt Mórahalom kulturális életéről. Majd Kovács-Tanács Istvánné a mórahalmi Kapocs Népfőiskola szakmai vezetője, az Aranyszöm Rendezvényház munkatársa tartott szintén értékes előadást a városról és a rendezvényekről.

Köszönjük Kovács-Tanács Istvánné, Erika Stampf Mariann nélkülözhetetlen segítségét és a mórahalmi önkormányzat támogató együttműködését.

Média megjelenések

Letölthető dokumentumok

Kiadvány