Káld

 NOHAdmin  |   2019. augusztus 07., szerda  |   0
Káld, 2019. július 27.
Letölthető meghívó

 

2019. július 27-én, Káldon tartotta meg a „Kultúra határok nélkül” programsorozat 10. műhelymunkáját a Nonprofit Hagyomány Alapítvány az EFOP-5.2.2-17-2017-00028 projekt keretében.

A műhelymunkán az Alapítvány képviselőin kívül Gérce, a Vas Megyei Önkormányzat, illetve az Összetartozunk Szövetség, a Nemzeti Együttműködési Közösség a temesvári Szórvány Alapítvány, civil partnerek képviselőin és a helyieken kívül.

A műhelymunka keretében Dr. Schmidt József káldi polgármester köszöntötte a megjelenteket.

Majd fotókiállítás megnyitója és Csíkszentimre erdélyi testvértelepülés képviselőinek köszöntése szerepelt a programban.

Majd Orbán István alprojektvezető vázolta a következő két nap programját.

Nagyné Juhász Krisztina  a Káldi Értéktár Bizottság tagja, önkormányzati képviselő bemutatta Káld kulturális életét, lehetőségeit, nehézségeit, múltját és jövőképét.

Szani Marianna szakmai vezető a 2019-es hosszú programról beszélt, melynek fővédnöke Dr. Áder János köztársasági elnök úr lesz.

Baksa József projektmenedzser koordinálásával a résztvevők felülvizsgálták a rendezvénynaptárt, illetve a műhelymunka keretében kerekasztal megbeszélésen elemezték a település lehetőségeit és az adaptálási lehetőségeket.

Vacsora után nagyon jó hangulatú falunapi kulturális esten vettek részt a megjelentek.

Köszönjük Dr. Schmidt József polgármester, Nagyné Juhász Krisztina képviselő, Németh Lilla Gitta koordinátor és a helyi szervezők csapatának nélkülözhetetlen segítségét és a káldi önkormányzat messzemenően támogató együttműködését.

Galéria