Tárnok

 NOHAdmin  |   2019. szeptember 03., kedd  |   0

2019. augusztus 31-én, Tárnokon tartotta meg a „Kultúra határok nélkül” programsorozat 12. műhelymunkáját a Nonprofit Hagyomány Alapítvány az EFOP-5.2.2-17-2017-00028 projekt keretében.

A műhelymunkán az Alapítvány képviselőin kívül szímőiek illetve az Összetartozunk Szövetség, a Nemzeti Együttműködési Közösség képviselői vettek részt a civil partnereken és a helyieken kívül.

A műhelymunka keretében Szolnoki Gábor polgármester köszöntötte a megjelenteket.

Hegedűs Márta önkormányzati képviselő bemutatta Tárnok kulturális életét, lehetőségeit, nehézségeit, múltját és jövőképét.

Baksa József projektmenedzser koordinálásával a résztvevők beszéltek a 2019-es záró rendezvényekkel kapcsolatos lehetőségekről, illetve a műhelymunka keretében kerekasztal megbeszélésen elemezték a település lehetőségeit és az adaptálási lehetőségeket.

A polgármesteri hivatal, a helyi horgásztó megtekintése után a Lecsófőző fesztivál és családi nap színvonalas programjain vettünk részt. Itt találkoztunk Milák Kristóf világbajnok úszóval is, aki Tárnok szülötte.

Köszönjük Szolnoki Gábor polgármester, Hegedűs Márta képviselő asszony és Marczell Kiss Judit koordinátor és a helyi szervezők csapatának nélkülözhetetlen segítségét és a tárnoki önkormányzat messzemenően támogató együttműködését.

Média:

A rendezvényről folyamatosan beszámolt a Tárnokhír online Facebook oldalán.

Letölthető:

Galéria: